Σίνδος : Νέο αμφιθέατρο στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Παρουσία πλήθους προσκεκλημένων και εκπροσώπων φορέων της πόλης πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του νέου αμφιθεάτρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» από τον πρύτανη του ΑΤΕΙΘ, Κώστας Βαρσαμίδη, μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού από τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

«Αποτελεί ένα έργο  επιστέγασμα μίας αναπτυξιακής πορείας που ξεκίνησε και ολοκληρώνεται  αλλάζοντας τη φυσιογνωμία του Ιδρύματος, καθιστώντας το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ ένα σύγχρονο Ίδρυμα υψηλών ακαδημαϊκών προδιαγραφών.
Αυτό το επίτευγμα πρέπει να διατηρηθεί με κάθε θυσία προς όφελος των φοιτητών και των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας  που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρατήσουν ψηλά στην ακαδημαϊκή πρωτοπορία το ΑΤΕΙΘ. Στη διαδικασία της λεγόμενης μετεξέλιξης των ΤΕΙ στόχος πρέπει να είναι η αυτοδύναμη ακαδημαϊκή  ολοκλήρωση  του ΑΤΕΙΘ με όραμα προς τα εμπρός και όχι η υποβάθμιση  μέσω συγχωνεύσεων που τελικά μόνο ανεπανόρθωτη ζημία θα επιφέρουν.  
Η επιτυχημένη αυτοδύναμη πορεία του Ιδρύματος  δεν πρέπει να ανακοπεί και θα πρέπει  να διαφυλαχθεί η  αυτοτέλειά του  προς όφελος της κοινωνίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΤΕΙΘ.

Σχόλια